Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
kathy5545.over-blog.com

Kuinka paljon parempi seksiseuraa, mukaan psykologia 

Kuinka paljon parempi seksiseuraa, mukaan psykologia 

sekä mikä tekee yhteydet toimivat voivat kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsien), et ole yksin. 

Kirkon penkki Tutkimuksen Laitos tietoa on havainnut, että vaikka yksilöiden lukumäärä hyödyntämällä seksiseuraa palvelut on kasvava ja prosenttia  http://seksia.net/ ihmisistä, jotka uskovat, se on hyvä tapa konferenssin yksilöitä on laajentamalla. enemmän kuin 3. henkilöt, jotka raportti on-line dater ole itse mennyt pois henkilön kanssa he tapasivat verkossa. 

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, helposti luopua, toteaa Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja myös Dean on Opettaja Arts, Sciences, ja Design, College of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja oletan, että todella koskee seksiseuraa." 

Reis tutkimuksissa sosiaalinen vuorovaikutus ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja myös etäisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arvostelu lyhyt artikkeli, että analysoidaan tarkasti, miten psykologia voi selventää joitakin seksiseuraa dynamiikkaa. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa joku reality-ja joitakin menetelmiä, se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan "online-konferenssi," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.). 

"Yleensä tiedot, jotka koskevat niitä ennen voit itse täyttää," Reis väitteet, jotka koskevat yksilöiden täyttää verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyen profiili tai olet ehkä ollut melko laajaa keskustelujen kautta tekstiä tai sähköpostitse. 

Ja vastaavasti, kun tapaat jonkun offline-tilassa, et voi tietää paljon tietoa, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis jopa ystävä) tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos katsotaan valtion, voit mennä ulos henkilö olet tavannut lyhyesti baarissa). 

"Konsepti seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen konsepti", sanoo Lara Hallam, tutkija Jako Viestintä Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka todettiin, että ikä oli vain luotettu ennustaja, mitä on tehty on-line daters todennäköisesti todella tyydyttää.). 

"Ihmiset ovat itse asiassa jatkuvasti käyttää välittäjiä, kuten äidit, hyviä ystäviä, clergymans, tai ihmisiä, jäseniä, löytää sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät edelleen takaisin kerroksia, yksityisyyden mukana. 

Jos olet täyttänyt jonkun kaveri tai sukulainen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on tarkoittaa hyödyllistä tarkistaa, erityisesti attribuutteja, jotka koskevat henkilö (fyysinen ilme, arvot, ominaisuus, ja niin edelleen). 

Hyvä ystävä ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he yhä asetus ylös henkilön kanssa, he olettavat, että pidät, Hallam sanoo. "Online daters pysyvät internetissä ventovieraita asti kun he tehdä päätös tyydyttää offline-tilassa.". 

Ja on olemassa tiettyjä ominaisuuksia, yksilön ja myös potentiaalinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi selvittää tililtä tai chattailuun verkossa, Reis kuuluu: haluatko liittää hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Haluatko nauttia toistensa seurasta? Tuntuuko siltä, että olet paljon parempi yksilö kun olet eri henkilö? 

"Ne kohdat, jotka oikeastaan väliä, kun se tulee tehdä kumppanuuden työtä ei yksinkertaisesti ole tarjolla profiili", Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimuksen tuki, että tällaiset periaatteet ovat välttämättömiä yhteyksiä, sekä ennustavat yhteys menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttämään ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Ja myös yhden pisteen sivustoja ja sovelluksia on valitsemalla ne on, että kyky yksinkertaisesti tukea sinua tyydyttää jopa enemmän ihmisiä. 

Vaikka on olemassa minimaalinen ammatillinen tutkimuksissa, jotka ovat todella tarkasteltiin erityisesti seksiseuraa tuloksia, on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi kumppanuuksia liikunta ja mikä ajaa ihmiset toisiaan alkuperäisen sijainnin. 

"Monet mitä voimme sanoa koskevat seksiseuraa tutkimuksesta on oikeastaan enemmän ekstrapoloimalla muista lajitella tutkimukset," Reis väittää. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimuksissa eri puolilla psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteen ja muiden tieteenalojen keksiä kokoelma ohjeita, miten luoda tilin, vain miten valita puvut, ja miten tulla lähelle on-line-viestintään. 

Perustamisesta dating huomioon tietty menetelmä ei ole osoittaa takuu kokous elämäsi rakkaus. Chaudhry on tutkijat eivät tarjota joitakin muistutuksia siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi ja miten päättää, että ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän väittää. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on erilainen ballgame konferenssista henkilön todellinen elämä-sekä jollain tapaa se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "online-kokous," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

Asettaminen dating profiili tietty menetelmä ei ole osoittaa takuuta varten täytä elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea", hän väittää.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post